• Onze zalen

  • Lekkere streekgerechten

  • Suggesties van de chef

Feestzaal Feestzaal
Capaciteit 220 personen
Banketzaal Banketzaal
Capaciteit 28 - 40 personen
Het Hoppeblad Het Hoppeblad
Capaciteit 32 personen
Vergaderzaal Vergaderzaal
Capaciteit 60 personen
Terrine “De Witte Ranke”
Een terrine van konijn bereid met St. Bernardustripel met een zoetzure garnituur, wordt opgediend als voorgerecht
Hennepot met rauwkost
Een koud streekgerecht bestaande uit grove stukken kip, kalf en konijn in een gelatine, opgediend met rauwkost. Kan als voorgerecht of als hoofdgerecht gekozen worden.
Kabeljauw “aan de Schreve”
Een kabeljauwfilet in een lichte roomsaus met tuinverse groenten en streekbier. Kan als voorgerecht en als hoofdgerecht bediend worden.
“Standevleesch” met Plokkerssaus
Een gepekelde ham, lichtjes gerookt, gekookt en opgediend met seizoengroenten.
Mazarinetaart
Een lokaal warm dessert overgoten met een zoete botersaus met kaneel.

Vanaf 15 januari

  • Notenslaatje met gebakken St.-Jakobsoester en scampi / bloedsinaasappel / witloofsliertjes / dressing met acaciahoning
  • Krokant Waldorfslaatje / gerookte eendenborst / blokjes ganzenlever / rozijnen
  • Zes Franse oesters “Fines de Claires”
  • Gegratineerde oesters op gesmoorde prei / champagnesabayon
  • Ontgrate roggevleugel / aardappelmousseline met platte peterselie / Witte kool met sesamolie / hazelnootboter met appelkappertjes
  • Gegratineerde visschotel op grootmoeders wijze / aardappelmousseline of frietjes
  • Rivierpaling in ’t groen met frietjes
  • Runderhaas met gebakken ganzenlever ‘Rossini’, ragout van boskampernoelies, gemengd seizoenslaatje en fijne frietjes

Nieuws bij Gasthof De Kring

Een streek op je bord Een streek op je bord 2014-01-31
Waarom is een gerecht zo populair in een bepaalde streek? In onze zoektocht trekken we deze keer naar West-Vlaanderen, meer bepaald Poperinge....
Meer details
Om af te halen: lekkere hennepot Om af te halen: lekkere hennepot 2014-01-31
Al 40 jaar kunt u bij ons terecht voor verzorgde menu’s, seizoenssuggesties en streekgerechten. Ook voor een dagelijkse lunch of snelle hap...
Meer details
Hier wordt geleefd! Hier wordt geleefd! 2013-05-20
Op maandag 29 april werd de campagne www.hierwordtgeleefd.be officieel gelanceerd. Via deze publiekscampagne willen we de consument oproepen...
Meer details