• Onze zalen

  • Lekkere streekgerechten

  • Suggesties van de chef

Feestzaal Feestzaal
Capaciteit 220 personen
Banketzaal Banketzaal
Capaciteit 28 - 40 personen
Het Hoppeblad Het Hoppeblad
Capaciteit 32 personen
Vergaderzaal Vergaderzaal
Capaciteit 60 personen
Terrine “De Witte Ranke”
Een terrine van konijn bereid met St. Bernardustripel met een zoetzure garnituur, wordt opgediend als voorgerecht
Hennepot met rauwkost
Een koud streekgerecht bestaande uit grove stukken kip, kalf en konijn in een gelatine, opgediend met rauwkost. Kan als voorgerecht of als hoofdgerecht gekozen worden.
Kabeljauw “aan de Schreve”
Een kabeljauwfilet in een lichte roomsaus met tuinverse groenten en streekbier. Kan als voorgerecht en als hoofdgerecht bediend worden.
“Standevleesch” met Plokkerssaus
Een gepekelde ham, lichtjes gerookt, gekookt en opgediend met seizoengroenten.
Mazarinetaart
Een lokaal warm dessert overgoten met een zoete botersaus met kaneel.

Vanaf 6 maart

  • In olijfolie gemarineerde wilde zalm met kruidenslaatje  en vers getrokken hopscheuten   

  • Poperingse hennepot New Style met rauwe hopscheuten en zure room    

  • Vitello Tonato met vers getrokken hopscheuten en Parmezaanse kaas              

  •  Carpaccio van St.-Jakobsoester met frisse appel en gember  

  • Gepocheerd hoeve-eitje op een bedje van hopscheuten, grijze garnalen toefje kaviaar, Hollandse saus en krokant gebakken toast

  • Bladerdeeggebakje met krokante zwezerik, gepocheerd kwarteleitje, gelakt ovenspek met roomsaus van morieljes, postelein en knapperige hopscheuten 

  • Op vel gebakken zeebaars, verse deegwaren met krokante lentegroentjes, tomaten-botersaus, zee-aster en romige hopscheuten

  • Filet van melklam met z’n braadjus op een bedje van couscous met Oosterse kruiden in arganolie gewokte primeurs en romige hopscheuten

Nieuws bij Gasthof De Kring

Paashappening Paashappening 2015-01-27
Zondag 5 april om 12u Sprankelend aperitief Wachtbordje  “Ei 3 x anders” gerookte zalm en kaviaar (Moscovite) &asperges ‘a...
Meer details
Hopscheutenhappening bij Gasthof De Kring Hopscheutenhappening bij Gasthof De Kring 2015-01-03
Ontdek ons degustatiemenu rond hopscheuten>> Klik hier << Chef Gery Plancke vertelt: Waarom hopscheuten? "Hopscheuten staan...
Meer details
Een streek op je bord Een streek op je bord 2014-01-31
Waarom is een gerecht zo populair in een bepaalde streek? In onze zoektocht trekken we deze keer naar West-Vlaanderen, meer bepaald Poperinge....
Meer details
Om af te halen: lekkere hennepot Om af te halen: lekkere hennepot 2014-01-31
Al 40 jaar kunt u bij ons terecht voor verzorgde menu’s, seizoenssuggesties en streekgerechten. Ook voor een dagelijkse lunch of snelle hap...
Meer details
Hier wordt geleefd! Hier wordt geleefd! 2013-05-20
Op maandag 29 april werd de campagne www.hierwordtgeleefd.be officieel gelanceerd. Via deze publiekscampagne willen we de consument oproepen...
Meer details