• Onze zalen

  • Lekkere streekgerechten

  • Suggesties van de chef

Feestzaal Feestzaal
Capaciteit 220 personen
Banketzaal Banketzaal
Capaciteit 28 - 40 personen
Het Hoppeblad Het Hoppeblad
Capaciteit 32 personen
Vergaderzaal Vergaderzaal
Capaciteit 60 personen
Terrine “De Witte Ranke”
Een terrine van konijn bereid met St. Bernardustripel met een zoetzure garnituur, wordt opgediend als voorgerecht
Hennepot met rauwkost
Een koud streekgerecht bestaande uit grove stukken kip, kalf en konijn in een gelatine, opgediend met rauwkost. Kan als voorgerecht of als hoofdgerecht gekozen worden.
Kabeljauw “aan de Schreve”
Een kabeljauwfilet in een lichte roomsaus met tuinverse groenten en streekbier. Kan als voorgerecht en als hoofdgerecht bediend worden.
“Standevleesch” met Plokkerssaus
Een gepekelde ham, lichtjes gerookt, gekookt en opgediend met seizoengroenten.
Mazarinetaart
Een lokaal warm dessert overgoten met een zoete botersaus met kaneel.
  • Gemarineerde zalm met een waaier van verse asperges in een limoendressing met polderradijs en bieslooksnippers
  • Krokant slaatje met witte en groene asperges en gebakken kalfszwezeriken in een mosterddressing
  • Op het vel gebakken zeebarbeel met krokant lenteslaatje en groene aspergetips, ‘Gribiche’ dressing en toets van chorizo
  • Asperges op Vlaamse wijze verrijkt met Noordzeegarnalen, kwarteleitje en kaviaar
  • Blinde vink van zalm en asperges in een champagnesabayon met fijne tuinkruiden en gebakken shiitake
  • Ribbetjes van lam onder kruidenkorstje met verse dragon in z’n braadjus, gewokte voorjaarsgroentjes en gebakken nieuwe aardappelen
  • Gebakken kalfszwezerik in roomsaus met morieljes, waaier van Mechelse asperges en getruffeerde botertagliatelle

Nieuws bij Gasthof De Kring

Moederdagmenu op 8 Mei 2016 Moederdagmenu op 8 Mei 2016 2016-04-29
Vanaf 12u Blinde vink van zalm / verse asperges champagnesabayon / fijne tuinkruiden gebakken shiitake Parelhoenfilet / jonge prei / gewokte...
Meer details
Paashappening Paashappening 2016-02-23
Zondag 27 maart om 12u Sprankelend aperitief wachtbordje tartaar van tonijn en langoustineasperges ‘a la Flamande’ foie gras met chutney...
Meer details
Een streek op je bord Een streek op je bord 2014-01-31
Waarom is een gerecht zo populair in een bepaalde streek? In onze zoektocht trekken we deze keer naar West-Vlaanderen, meer bepaald Poperinge....
Meer details
Om af te halen: lekkere hennepot Om af te halen: lekkere hennepot 2014-01-31
Al 40 jaar kunt u bij ons terecht voor verzorgde menu’s, seizoenssuggesties en streekgerechten. Ook voor een dagelijkse lunch of snelle hap...
Meer details
Hier wordt geleefd! Hier wordt geleefd! 2013-05-20
Op maandag 29 april werd de campagne www.hierwordtgeleefd.be officieel gelanceerd. Via deze publiekscampagne willen we de consument oproepen...
Meer details